Produse > Gastronomie & Self Service > Linia 600 > Bain-marie (linia 600)

Masina de gatit pe bain-marie din linia 600 se utilizeaza in bucatariile profesionale pentru prepararea alimentelor mai fragile si a evita un transfer de caldura prea brusc. Cele mai intalnite intrebuintari sunt: topirea ciocolatei, prepararea unor sosuri precum sosul olandez şi sosul bernes sau prepararea anumitor prăjituri cu brânză.

Bain-marie-ul liniei 600 are o cuva ce poate suporta inserarea caserolelor tip GN1/1, GN1/2, GN 1/3 sau GN 2/3. Se realizeaza doar in varianta cu alimentare electrica la o tensiune de 220V, 50Hz. Toate aceste echipamente sunt produse in Italia si sunt realizate integral din inox (AISI 304) de cea mai buna calitate cu grosimea de 1mm.

Acest  echipament poate fi “free-standing”(se aseaza pe o suprafata de lucru) sau pot fi montat pe elemente neutre.
Imbinarea diverselor elemente metalice este protejata impotriva infiltratiilor de grasimi.
Montajul acestor echipamente este asigurat in mod gratuit de catre tehnicienii nostri. Piesele de schimb originale sunt in cele mai multe cazuri in stoc sau pot fi aduse in cateva zile de la comanda.
Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati fisele tehnice detaliate  ale masinilor de gatit Bain-marie din Linia 600 apasand butonul de mai jos.

Produse similare recomandate