Produse > Gastronomie & Self Service > Cuptoare gastro & patiserie > Cuptor electric multifunctional cu 4 tavi Alfa 141 GH

Cuptorul multifunctional cu convectie (cu ventilatoare) Alfa 141 GH are o capacitate de 4 tavi cu dimensiunile de 600 x 400 mm sau optional GN 1/1. Este un cuptor cu comenzi electronice si 40 de programe. Exteriorul si interiorul sunt din inox iar usa este realizata din inox cu geam dublu termo rezistent.

Panoul de control este compus dintr-un comutator pentru alegerea programului, doua butoane “Start” si “Stop” si un display electronic ce afiseaza temperatura si timpul ramasa pana la sfarsitul programului.

Acest model are, pe langa rezistenta de pe ventilator, o alta montata pe tavanul camerei de coacere cu rol de grill. Termoventilatia se realizeaza prin intermediul a doua ventilatoare ce se reotesc in directii opuse si care isi schimba sensul la intervale de timp prestabilite.

Acest cuptor are si functie de pre-incalzire.

CARACTERISTICI:

Dimensiuni exterioare: (L x l x h) 900 x 670 x 510 mm
Interval de temperaturi: 50 – 280° C
Timer: 5 – 99 minute in mod automat si reglaj manual
Capacitate de incarcare: 4 tavi 600×400 mm / GN 1/1
Compartiment interior: inox
Alimentare cu current electric: 230V 1N /400V 3N (50 Hz)
Consum maxim reglabil: 8.3 / 5.5  / 3.0 kW

Pentru a putea vedea preturile sau comanda online produse din aceasta categorie va invitam sa accesati noul nostru magazin online la adresa http://gastroprofesional.ro/cuptoare-electrice-patiserie-multifunctionale/

ACCESORII RECOMANDATE (click pe linkuri pentru detalii):

1. Suport neutru cu rastel pentru tavi TVL 135 / TVL 135 D

2. Dospitor LEV 141 XV

3. Hota inox K 135 X

4. Tavi si gratare diverse modele

Piesele de schimb originale sunt in cele mai multe dintre cazuri in stoc sau pot fi aduse in cateva zile de la comanda. Serviceul este asigurat de catre tehnicieni cu peste 15 ani e experianta in acest domeniu. Pentru mai multe detalii tehnice ale cuptorului electric multifunctional cu 4 tavi va rugam sa consultati fisele tehnice de mai jos.

Produse similare recomandate