Produse > Gastronomie & Self Service > Cuptoare gastro & patiserie > Cuptor multifunctional cu 4 tavi Alfa 43 GH

Cuptorul multifunctional, cu convectie (cu ventilatoare) Alfa 43 GH are o capacitate de 4 tavi cu dimensiunile de 435 x 320 mm. In dotarea standard sunt incluse 2 tavi si 2 gratare. Exteriorul este realizat dion inox iar interiorul este din metal emailat. Usa, rabatabila, este realizata din inox cu geam dublu termo rezistent. Comenzile sunt mecanice. Acest model are, pe langa rezistenta de pe ventilator o alta montata pe tavanul camerei de coacere cu rol de grill.

Modelul Afa 43 GH are in componenta si un sistem de umidificare.

Pentru a putea vedea preturile sau comanda online produse din aceasta categorie va invitam sa accesati noul nostru magazin online la adresa http://gastroprofesional.ro/cuptoare-electrice-patiserie-multifunctionale/

CARACTERISTICI:

Dimensiuni exterioare: (L x l x h) 602 x 584 x 537 mm
Interval de temperaturi 50 – 250° C
Timer 0 – 60 minute
Capacitate de incarcare 4 tavi 435×320 mm
Compartiment interior emailat
Alimentare cu current electric 230V – 50 hz
Consum maxim 3.0 kW

ACCESORII RECOMANDATE (click pe linkuri pentru detalii):

1. Suport neutru cu rastel pentru tavi TVL 31

2. Dospitor LEV 41 XV

3. Tavi si gratare diverse modele

Piesele de schimb originale sunt in cele mai multe dintre cazuri in stoc sau pot fi aduse in cateva zile de la comanda. Serviceul este asigurat de catre tehnicieni cu peste 15 ani e experianta in acest domeniu. Pentru mai multe detalii tehnice ale cuptorului multifunctional cu convectie va rugam sa consultati fisele tehnice de mai jos.

Produse similare recomandate