Produse > Gastronomie & Self Service > Cuptoare gastro & patiserie > Cuptor patiserie cu 4 tavi Alfa 43 XE

Cuptor patiserie, cu convectie (cu ventilatoare) Alfa 43 XE. Are o capacitate de 4 tavi cu dimensiunile de 435 x 320 mm. Este un cuptor cu comenzi electronice si 40 de programe. Exteriorul este realizat din inox iar interiorul este din metal emailat. Usa, rabatabila, este realizata din inox cu geam dublu termo rezistent. Panoul de control este compus dintr-un comutator pentru alegerea programului, doua butoabe “Start” si “Stop” si un display electronic ce afiseaza temperatura si timpul ramasa pana la sfarsitul programului.

Pentru a putea vedea preturile sau comanda online produse din aceasta categorie va invitam sa accesati noul nostru magazin online la adresa http://gastroprofesional.ro/cuptoare-electrice-patiserie-multifunctionale/

CARACTERISTICI:

Dimensiuni exterioare: (L x l x h) 602 x 584 x 537 mm
Interval de temperaturi: 50 – 300° C
Timer: 5 – 99 minute in mod automat sau reglaj manual
Capacitate de incarcare: 4 tavi 435×320 mm
Compartiment interior: emailat
Alimentare cu current electric: 230V – 50 hz
Consum maxim: 3.0 kW

ACCESORII RECOMANDATE (click pe linkuri pentru detalii):

1. Suport neutru cu rastel pentru tavi TVL 31

2. Dospitor LEV 41 XV

3. Tavi si gratare diverse modele

Piesele de schimb originale sunt in cele mai multe dintre cazuri in stoc sau pot fi aduse in cateva zile de la comanda. Service-ul este asigurat de catre tehnicieni cu peste 15 ani e experianta in acest domeniu. Pentru mai multe detalii tehnice ale cuptorului de patiserie cu 4 tavi va rugam sa consultati fisele tehnice de mai jos.

Produse similare recomandate