Cutter mixer – ul de banc a fost creat pentru a procesa orice tip de mancare. Aceste echipamente pot:

  • mixa
  • toca
  • macina
  • realiza piure

cu viteza si eficienta realizand preparate de calitate in doar cateva minute. Viteza de 3000 RPM este recomandata pentru realizarea diverselor spume. Butonul “Pulse ” va permite sa realizati o procesare precisa. Unele modele din aceasta gama sunt dotate cu variator de turatie care va va oferi flexibilitate in realizarea unei game mari de operatiuni.

Aceasta gama de masini cuprinde 13 variante cu volume incepand de la 2.9 L si pana la 11.5 L. Modelele de R2 pana la R5 au alimentarea la 220V iar de la R6 pana la R10 alimentare se face la 380V 3N. Toate aceste masini sunt echipate cu sisteme de siguranta mecanice sau magnetice impotriva pornirii motorului cand vasul de preparare nu este corect montat sau inchis si frana motor. Cuva de preparare si lamele cutitelor sunt realizate integral din inox. Puteti alege din 3 variante de lame: cu ascutis drept, cu zimti mari sau mici.

Optional modelele R8 si R10 pot fi dotate cu un kit de realizare a vacuumului ce permite prepararea mancarurilor in vid. In acest fel rezultatele obtinute sunt extraordinare pentru o gama larga de preparate precum: umpluturi fine, legume terrines sau pateuri. Avantajele prepararii mancarurilor in vid sunt: un timp de pastrare mai mare, un aspect mai placut, un gust mai intens si o coacere mai rapida.

Variantele R8 si R10 pot fi dotate optional cu o cuva mai mica de 3.5 L pentru a putea realiza cantitati mai mici de preparate.

Robotii pentru bucatarii profesionale Robot Coupe pot fi folositi cu succes in restaurante, institutii sau firme de catering. Principalul atuu este robustetea si fiabilitatea. Motoarele folosite sunt industriale, cu inductie iar discurile si cutitele sunt realizate dintr-un otel extrem de rezistent cu ascutisul de inalta precizie.

Pentru a putea vedea toata gama de masini de preparare legume precum si pentru a afla mai  multe detalii tehnice despre acestea va rugam sa descarcati catalogul complet facand click pe butonul de mai jos.

Produse similare recomandate