Cutter-mixerele de verticale au fost create pentru a procesa orice tip de mâncare. Ele pot:

  • mixa
  • toca
  • măcina
  • realiza piure

cu viteza și eficienta realizând preparate de calitate în doar câteva minute.

Aceasta gama de mașini cuprinde 8 variante cu volume începând de la 15 L și pana la 60 L. Toate modelele au alimentare la 380V 3N. Toate aceste mașini sunt echipate cu sisteme de siguranța mecanice sau magnetice împotriva pornirii motorului când vasul de preparare nu este corect montat sau închis și frână motor. Cuva de preparare și lamele cuțitelor sunt realizate integral din inox. Puteți alege din 3 variante de lame: cu ascuțiș drept, cu zimți mari sau mici.

Modelele R15 și R20 pot fi dotate cu un kit de realizare a vacuumului ce permite prepararea mâncărurilor în vid. In acest fel rezultatele obținute sunt extraordinare pentru o gama larga de preparate precum: umpluturi fine, legume terrines sau pateuri. Avantajele preparării mâncărurilor în vid sunt: un timp de păstrare mai mare, un aspect mai plăcut, un gust mai intens și o coacere mai rapida.

Variantele R23, R30, R45 și R60 sunt prevăzute cu sistem manual de înclinare pentru golirea mai ușoară a conținutului. Capacele acestor modele sunt din policarbonat transparent si au ștergătoare automate pentru a asigura vizibilitatea continua în interiorul vasului. Opțional aceste modele pot fi dotate cu un kit de 3 roti retractabile.

Robotii pentru bucătarii profesionale Robot Coupe pot fi folosiți cu succes în restaurante de mari dimensiuni, hoteluri sau firme de catering. Principalul atu este robustețea și fiabilitatea. Motoarele folosite sunt industriale, cu inducție iar discurile și cuțitele sunt realizate dintr-un otel extrem de rezistent cu ascuțișul de înaltă precizie.

Pentru a putea vedea toată gama de mașini de preparare legume precum și pentru a afla mai  multe detalii tehnice despre acestea va rugam sa descărcați catalogul complet făcând click pe butonul de mai jos.

Produse similare recomandate