Produse > Gastronomie & Self Service > Linia 600 > Fierbatoare paste (linia 600)

Fierbatoarele de paste din linia 600 pot fi incorporate cu usurinta in orice bucatarie profesionala de fast food sau restaurant de mici dimensiuni. Sunt folosite pentru prepararea oricarui tip de paste fainoase.

Pot fi realizate cu alimentare electrica sau pe gaz. Incarcarea cu apa a cuvei se realizeaza printr-un robinet montat pe corpul acestui echipament. Acest lucru necesita, bine-inteles, ca fierbatorul sa fie bransat la reteaua de apa.

Fierbatoarele de paste pot fi cu una sau doua cuve cu un volul de 26 L. Cuvele vor trebui echipate cu
cosuri din inox cu dimensiunile GN1/1, GN 1/2, GN 1/3 sau GN 1/6. Adancimea utila este de 215mm.

Toate aceste echipamente sunt produse in Italia si sunt realizate integral din inox (AISI 304) de cea mai buna calitate cu grosimea de 1mm.

Fierbatoarele de paste din linia 600 pot fi “free-standing”(se aseaza pe o suprafata de lucru) sau montate pe elemente neutre.
Imbinarea diverselor elemente metalice este protejata impotriva infiltratiilor de grasimi.
Montajul acestor echipamente este asigurat in mod gratuit de catre tehnicienii nostri. Piesele de schimb originale sunt in cele mai multe cazuri in stoc sau pot fi aduse in cateva zile de la comanda.
Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati fisele tehnice detaliate  ale fierbatoarelor de paste din Linia 600 apasand butonul de mai jos.

Produse similare recomandate