Produse > Gastronomie & Self Service > Linia 700 > Friteuze (linia 700)

Friteuzele din linia 700 se grupeaza in 3 mari categorii: appoggio, professional si nuvola putind fi facute sa functioneze cu gaz metan sau pe curent electric.

Echipamentele “appoggio” sunt realizate astfel incat sa fie montate pe o suprafata dreapta cum ar fi o masa neutra sau o masa cu dulap frigorific.

Friteusele liniei 700 pot fi realizate cu una sau doua cuve pentru prajire cu capacitatea de 8 sau 13 L. Cuvele sunt realizate cu colturi rotunjite pentru a facilita curatarea. Ele sunt dotate cu cosuri din inox, clientii putand alege intre doua dimensiuni diferite:

  • 230 x 320 x 120 mm
  • 115 x 320 x 120 mm
Functie de tipul friteusei lugimea ei poate fi 400 mm sau 800 mm.

Toate aceste echipamente sunt realizate integral din inox (AISI 304) de cea mai buna calitate cu grosimea de 1.5mm.

Pentru a putea vedea preturile sau comanda online produse din aceasta categorie va invitam sa accesati noul nostru magazin online la adresa www.gastroprofesional.ro/friteuze-profesionale

Echipamentele apartinand liniei 700 sunt destinate bucatariilor profesionale de dimensiuni medii si mari cum ar fi cele din restaurante, cantine sau pensiuni. Aceasta este una din cele mai mari game de echipamente din lume continand in total 283 modele de echipamente.

Imbinarea diverselor elemente metalice este protejata impotriva infiltratiilor de grasimi.
Montajul acestor echipamente este asigurat in mod gratuit de catre tehnicienii nostri.
Piesele de schimb originale sunt in cele mai multe dintre cazuri in stoc sau pot fi aduse in cateva zile de la comanda.
Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati fisele tehnice detaliate ale friteuzelor din Linia 700 apasand butonul de mai jos.

Produse similare recomandate