Produse > Gastronomie & Self Service > Linia 900 > Friteuze (Linia 900)

Toate echipamentele de gastronomie din Linia 900 sunt grupate in doua categorii: Classica si Nuvola, fiecare putand fi alimentate pe cale electrica sau cu gaz metan, in functie de fiecare produs.

Echipamentele din categoria Nuvola sunt realizate astfel incat necesita o unitate tehnica pe care sa fie montate, iar cele din categoria Classica sunt realizate pe un suport deschis sau pe un dulap neutru cu o usa sau doua.

Friteuzele din linia 900 alimentate cu gaz metan pot fi cu arzatoarele in interior sau in exterior.

Friteuzele pot fi realizate cu una sau doua cuve pentru prajire cu capacitatea de 8, 17 sau 20 L. Cuvele sunt realizate cu colturi rotunjite pentru a facilita curatarea. Ele sunt dotate cu cosuri din inox, fiecare model de friteuza avand cosuri de dimensiuni diferite.

In functie de tipul friteuzei lugimea ei poate fi 400 mm sau 800 mm.

Toate aceste echipamente sunt realizate integral din inox (AISI 304) de cea mai buna calitate cu grosimea de 1.5mm.

Pentru a putea vedea preturile sau comanda online produse din aceasta categorie va invitam sa accesati noul nostru magazin online la adresa www.gastroprofesional.ro/friteuze-profesionale

Echipamentele ce apartin liniei 900 sunt destinate bucatariilor profesionale de dimensiuni medii si mari cum ar fi cele din restaurante, cantine sau pensiuni. Aceasta este una din cele mai mari game de echipamente din lume continand in total 283 modele de echipamente.

Imbinarea diverselor elemente metalice este protejata impotriva infiltratiilor de grasimi.
Montajul acestor echipamente este asigurat in mod gratuit de catre tehnicienii nostri.
Piesele de schimb originale sunt in cele mai multe dintre cazuri in stoc sau pot fi aduse in cateva zile de la comanda.
Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati fisele tehnice detaliate pentru friteuzele din Linia 900 apasand butonul de mai jos.

Produse similare recomandate