Produse > Gastronomie & Self Service > Linia 900 > Gratare (Linia 900)

Toate echipamentele de gastronomie din Linia 900 sunt grupate in doua categorii: Classica si Nuvola, fiecare putand fi alimentate pe cale electrica sau cu gaz metan, in functie de fiecare produs.

Echipamentele din categoria Nuvola sunt realizate astfel incat necesita o unitate tehnica pe care sa fie montate, iar cele din categoria Classica sunt realizate pe un suport deschis sau pe un dulap neutru cu o usa sau doua.

In categoria Classica intra si gratarul pe roca vulcanica, care se alimenteaza cu gaz metan.

Gratarele din linia 900 pot fi realizate cu placa de coacere simpla (lungime 400 mm) sau dubla (lungime 800 mm) aceasta putand fi neteda, striata, 1/2 neteda si 1/2 striata, sau neteda si cromata.

Toate aceste echipamente sunt realizate integral din inox (AISI 304) de cea mai buna calitate cu grosimea de 1.5mm.

Pentru a putea vedea preturile si sau comanda comanda online produse din aceasta categorie va invitam sa accesati noul nostru magazin online la adresa www.gastroprofesional.ro/gratare-profesionale

Echipamentele ce apartin liniei 900 sunt destinate bucatariilor profesionale de dimensiuni medii si mari cum ar fi cele din restaurante, cantine sau pensiuni. Aceasta este una din cele mai mari game de echipamente din lume continand in total 283 modele de echipamente.

Imbinarea diverselor elemente metalice este protejata impotriva infiltratiilor de grasimi.
Montajul acestor echipamente este asigurat in mod gratuit de catre tehnicienii nostri.
Piesele de schimb originale sunt in cele mai multe dintre cazuri in stoc sau pot fi aduse in cateva zile de la comanda.
Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati fisele tehnice detaliate pentru gratarele din Linia 900 apasand butonul de mai jos.

Produse similare recomandate