Produse > Gastronomie & Self Service > Linia 700 > Grilluri (linia 700)

Gratarele din linia 700 se grupeaza in 4 mari categorii: appoggio, professional, nuvola si monoblocco putind fi facute sa functioneze cu gaz metan sau pe curent electric.

Echipamentele “appoggio” sunt realizate astfel incat sa fie montate pe o suprafata dreapta cum ar fi o masa neutra sau o masa cu dulap frigorific.

Grillurile din linia 700 pot fi realizate cu suprafata de coacere simpla (lungime 400 mm) sau dubla (lungime 800 mm) aceasta putand fi neteda, striata sau 1/2 neteda si 1/2 striata.

In variantele “monoblocco” (pentru liniile de gastronomie centrale) grillurile pot fi grupate si cu plite.

Pentru gama “professional” grilurile pot fi montate pe standuri neutre cu sau fara usi. Tot in aceasta gama sunt incadrate si gratarele cu roca vulcanica.

Toate aceste echipamente sunt realizate integral din inox (AISI 304) de cea mai buna calitate cu grosimea de 1.5mm.

Pentru a putea vedea preturile sau comanda online produse din aceasta categorie va invitam sa accesati noul nostru magazin online la adresa www.gastroprofesional.ro/grilluri

Echipamentele apartinand liniei 700 sunt destinate bucatariilor profesionale de dimensiuni medii si mari cum ar fi cele din restaurante, cantine sau pensiuni. Aceasta este una din cele mai mari game de echipamente din lume continand in total 283 modele de echipamente.

Imbinarea diverselor elemente metalice este protejata impotriva infiltratiilor de grasimi.
Montajul acestor echipamente este asigurat in mod gratuit de catre tehnicienii nostri.
Piesele de schimb originale sunt in cele mai multe dintre cazuri in stoc sau pot fi aduse in cateva zile de la comanda.
Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati fisele tehnice detaliate ale gratarelor din lina 700 apasand butonul de mai jos.

Produse similare recomandate