Finantare

Achizitii in leasing

Pentru a usura efortul financiar pe care il presupune deschiderea unui magazin, supermarket sau a unui spatiu destinat alimentatiei publice (HORECA) firma noastra va poate facilita achizitionarea echipamentelor necesare in sistem leasing. In acest sens am incheiat un contract de colaborare cu TBI Leasing IFN SA, o societate care printre altele finanteaza orice tip de echipamente profesionale.

TBI Leasing este prezenta in Romania din martie 2002 si face parte din grupul financiar olandez TBIF Financial Services Group, unul dintre principalii operatori ai pietei financiare din Europa Centrala si de Est. Principalul actionar al TBI Leasing IFN este TBIF Financial Services BV din Olanda, cu un aport de 99,99% la capitalul social al companiei.

Cu o experienta de peste 7 ani in finantarea echipamentelor/utilajelor noi  in sistem leasing, segmentul HORECA/FRIGO reprezinta un capitol important al plasamentelor financiare realizate de TBI Leasing SA in Romania.

Conditiile standard de finantare pentru aceasta grupa de produse sunt prezentate mai jos:

  • Avans minim 20 %;
  • Perioada maxima de finantare – 4 ani;
  • Se accepta finantare si pentru firmele noi infiintate cu conditia prezentarii unor garantii colaterale
  • Flexibilitate in acordarea finantarii si profesionalism in abordarea discutiilor;
  • Limita minima de finantare = 3000 EU fara TVA pe contract/proiect;
  • Pentru finantarile standard : Raspuns in  72h din momentul primirii documentatiei

*finatarea nu se adreseaza decat persoanelor juridice ( PJ, PFA, AF,II,etc)

Mai jos puteti solicita o oferta de finantare sau puteti consulta lista cu documentele necesare intocmirii contractului de leasing.