Produse > Gastronomie & Self Service > Linia 700 > Marmite (linia 700)

Marmitele sunt utilizate in bucatariile profesionale mari pentru realizarea unor preparate lichide (supe, creme, ciorbe, consome-uri) in cantitati mari. Marmitele din linia 700 pot fi realizate cu alimentare electrica sau pe gaz. Aceste echipamente pot fi produse cu incalzire directa sau indirecta a cuvei de fierbere. La partea exterioara marmita este prevazuta cu un capac ce asigura  o etansare aproape perfecta.

Alimentarea cu apa se face printr-un robinet montat pe panoul superior iar scoaterea preparatului final (componenta lichida) se poate face printr-un robinet aflat in partea de jos a panoului frontal.

Vasul de preparare al marmitelor are un diametru de 400 mm si o inaltime de 475 mm. In aceste conditii se pot gati maxim 50 L de mancare pe fiecare sarja.

Aceste utilaje profesionale sunt produse in Italia si sunt realizate integral din inox (AISI 304) de cea mai buna calitate cu grosimea de 1.5 mm.

Imbinarea diverselor elemente metalice este protejata impotriva infiltratiilor de grasimi.
Montajul acestor echipamente este asigurat in mod gratuit de catre tehnicienii nostri.
Piesele de schimb originale sunt in cele mai multe cazuri in stoc sau pot fi aduse in cateva zile de la comanda.
Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati fisele tehnice detaliate ale  marmitelor din Linia 700 apasand butonul de mai jos.

Produse similare recomandate