Mesele calde pentru liniile de autoservire (self-service) produse de Igloo îmbină cele mai noi tehnologii din acest domeniu cu un design modern și materiale de cea mai buna calitate. Aceste echipamente sunt folosite in restaurante cu autoservire sau în serviciile de catering pentru păstrarea mâncărurilor într-un interval de temperaturi de la +35 la +90 oC.

Structura este realizata din otel inoxidabil de înalta calitate – lustruit (AISI304). Partea inferioara a acestor mese calde poate fi închisa pe 3 sau 4 laturi rezultând un dulap cu o polița sau poate fi deschisa pe toate cele 4 laturi.

Funcție de opțiunea clientului încălzirea se poate face centralizat pentru toate cuvele GN1/1 sau independent pe fiecare cuva GN 1/1 in parte.

  • Grosimea blatului 40 mm (inox) / opțional – granit (gri/balmoral/negru) 30 mm;
  • Picioare rectangulare, din inox, 40×40 mm, cu reglaj în inaltime± 20 mm;
  • Termostat mecanic / opțional – controllere electronice cu afișaj digital;
  • Bazinul de încălzire – izolat cu vata minerala
  • Umplerea cu apa – manuala / opțional – umplere automata
  • Evacuarea apei se face printr-un robinet ce poate fi racordat direct la canalizare
  • Poate fi echipata cu containere din standardul GN cu inaltime maxima de 200 mm

Mesele calde din cadrul liniei de autoservire pot fi realizate in 3 variante de lungime:

  • 800 mm (capacitate 2 x GN1/1)
  • 1100 mm (capacitate 3 x GN1/1)
  • 1400 mm (capacitate 4 x GN1/1)

Extensiile de sticla sunt componente suplimentare ale liniei de autoservire putând fi montate pe cele mai multe din modulele calde, reci sau neutre. Ele au atât un rol de protecție a produselor expuse cat și unul decorativ. Pot îngloba sau nu sistemul de iluminare și sunt realizate în 4 variante de design.

Aceasta gama de echipamente este produsa exclusiv în Europa în conformitate cu toate normativele de calitate și siguranța în vigoare. Intervențiile pentru service și mentenanță atât în perioada de garanție cat și post-garantie sunt efectuate de către tehnicienii noștri cu operativitate.

Piesele de schimb folosite sunt originale și în marea majoritate a cazurilor se găsesc în stoc.

Firma noastră va poate oferi și variante de finanțare în rate sau leasing pentru acest tip de linii de autoservire. Pentru mai multe detalii consultați secțiunea Finantare.

Panourile exterioare ale oricărui modul al liniei de autoservire pot fi realizate din inox sau în una din culorile disponibile în paletarul de mai jos.

Produse similare recomandate