Produse > Gastronomie & Self Service > Vitrine autoservire > Masa cu dulap si blat cald

Masa cu dulap și suprafață calda sunt folosite în cadrul liniilor de autoservire (self-service) pentru păstrarea preparatelor culinare într-un interval de temperaturi de +30  +90 oC.

Structura este realizata din otel inoxidabil de înalta calitate – lustruit (AISI304). Partea inferioara a acestor mese calde este închisa pe 4 laturi rezultând un dulap cu o polița.  Exista mai multe variante de realizare cu dulap încălzit sau neutru, cu blat superior încălzit sau neutru.

Blatul superior încălzit poate fi folosit de exemplu pentru păstrarea la cald a pizzei sau a diverselor produse de patiserie. In varianta standard suprafață calda este realizata din inox și are o grosime de 40 mm. Opțional acesta suprafață poate fi făcută din granit în 3 variante de culori: gri, balmoral, negru

Mesele calde din cadrul liniei de autoservire pot fi realizate în 3 variante de lungime:

  • 1000 mm
  • 1400 mm
  • 1900 mm

Extensiile de sticla sunt componente suplimentare ale liniei de autoservire putând fi montate pe cele mai multe din modulele calde, reci sau neutre. Ele au atât un rol de protecție a produselor expuse cat și unul decorativ. Pot îngloba sau nu sistemul de iluminare și sunt realizate în 4 variante de design.

geamuri linii autoservire Masa calda autoservire

Aceasta gama de echipamente este produsa exclusiv în Europa în conformitate cu toate normativele de calitate și siguranța în vigoare. Intervențiile pentru service și mentenanță atât în perioada de garanție cat și post-garantie sunt efectuate de către tehnicienii noștri cu operativitate.

Piesele de schimb folosite sunt originale și în marea majoritate a cazurilor se găsesc în stoc.

Firma noastră va poate oferi și variante de finanțare în rate sau leasing pentru acest tip de linii de autoservire. Pentru mai multe detalii consultați secțiunea Finantare.

Panourile exterioare ale oricărui modul al liniei de autoservire pot fi realizate din inox sau în una din culorile disponibile în paletarul de mai jos.

Produse similare recomandate