Servicii

Ofertare & proiectare 3D

Va oferim oportunitatea de a discuta proiectele dumneavoastra importante cu o echipa de profesionisti in amenajarea spatiilor comerciale si proiectarea instalatiilor frigorifice. In cazul in care doriti sa stiti inca de la inceput, cat va dura amenajarea, care sunt etapele principale si cat va costa la final, va invitam sa stabiliti o intalnire cu unul din consilierii nostri.

Putem discuta ideile dumneavoastra referitoare la proiect pe baza unui plan (releveu) procurat de dumneavoastra sau ne puteti solicita pentru a intocmi noi acest plan in urma unei deplasari la adresa spatiului comercial in cauza. In aceasta a doua situatie deplasarea si realizarea releveului se face contra-cost.

Dupa ce am stabilit in linii mari care este necesarul de echipamente pentru montaj va vom trimite o oferta tehnico-economica detaliata si o prezentare de 15 imagini 3D din care veti putetea sa va dati seama cum va arata spatiul  comercial la finalizarea proiectului.

Urmatorul pas este discutia ofertei si efectuarea eventualelor modificari solicitate dupa care se va trece la  intocmirea contractului si lansarea in productie a echipamentelor solicitate. Livrarea echipamentelor se va face  gratui in termen de 3-4 saptamani de la semnarea contractului.

.

Montaj instalatii frigorifice

Orice instalatie frigorifica, de la cele mai mici pana la cele mari capacitati este un sistem complex cu multe componente care trebuie sa lucreze in armonie unele cu altele si care se afla in permanenta intr-un echilibru precar.

In orice moment al functionarii sale printr-o astfel de instalatie circula agenti frigorifici atat in stare lichida cat si gazoasa, la diverse presiuni, functioneaza componente electrice si avem de gestionat fluxuri de aer cald si rece.

Este important ca o instalatie frigorifica sa fie proiectata bine si extrem de important ca realizarea ei efectiva (montajul) sa fie facuta de tehnicieni cu o buna pregatire teoretica si multa experienta practica. In toate fazele de montaj lucrarile trebuie realizate cu foarte mare precizie si responsabilitate pentru ca la final instalatia frigorifica sa functioneze corect.

Tinand cont de toate aceste necesitati firma Splendid Service SRL va pune la dispozitie o echipa mare de tehnicieni frigotehnisti cu o vasta experienta in acest domeniu. Toate lucrarile sunt realizate cu piese si accesorii de cea mai inalta calitate de la producatori renumiti la nivel international, folosind scule profesionale de ultima generatie.

Montajul se face in cel mai scurt timp posibil existand si posibilitatea lucrului in 3 schimburi (in cazul instalatiilor foarte mari) pentru o cat mai rapida punere in functiune.

.

Service & revizii periodice

Pentru a evita neplacerile provocate de avariile in cazul instalatiilor frigorifice si a posibilelor pagube materiale cauzate de deteriorarea produselor alimentare perisabile va sfatuim ca in orice moment sa aveti la indemana un numar de telefon de la departamentul tehnic al unei firme specializate.

Splendid Service SRL executa interventii la solicitare pentru remedierea defectiunilor aparute la instalatii frigorifice. Deplasarea echipei de service  se face in cel mai scurt timp in cazul defectiunilor aparute la echipamentele aflate in prioada de garantie sau in cazul societatilor cu care avem contracte de service. Pentru orice alte solicitari interventia se face in maxim de 24 de ore de la anuntarea avariei.

Va recomandam sa solicitati interventia echipei de service in scris, prin fax 0234.206088 sau e-mail la adresa office@splendidservice.ro

Indiferent de situatie este bine sa solicitati una sau doua revizii anual chiar daca instalatia frigorifica functioneaza normal. In acest fel puteti preintampina aparitia unei defectiuni.

 

.

Consultanta tehnica de specialitate

Finantare