Despre noi

SPLENDID SERVICE există pe piață din 1993 și a dorit să fie o companie care poate transforma orice spațiu într-unul comercial, modern și atrăgător, fie el magazin alimentar, supermarket sau bucătărie profesională cu dotări complexe și funcționale.

Activitatea noastră de bază presupune:

  • furnizarea echipamentelor pentru bucătării profesionale de hotel, restaurant, fast-food, catering și linii de autoservire
  • furnizarea echipamentelor de refrigerare și congelare
  • furnizarea mijloacelor necesare pentru a utila complet orice spațiu comercial
  • piese de schimb, consumabile, scule și accesorii

Vă oferim soluții complete pentru afacerea dumneavoastră precum:

  • proiectare și design pentru amenajarea spațiilor comerciale
  • transportul și montajul produselor
  • service gratuit în perioada de garanție
  • lucrări de întreținere periodică a diferitelor echipamente frigorifice
  • servicii complete de proiectare, montaj și întreținere pentru camere frigorifice

Echipa Splendid Service

Splendid Service și-a început activitatea în anul 1993 prestând servicii de mentenanță și service pentru instalațiile frigorifice, iar ulterior a continuat cu importul și distribuția de utilaje frigorifice, echipamente de gastronomie profesionale și expresoare de cafea profesionale, pentru restaurante și supermarketuri, ajungând să fie o firmă de top în acest domeniu în regiunea Moldovei.

Cultura

Cultura organizației pune accent pe onestitate, integritate și calitate, ceea ce formează un sistem de credințe și valori comune, care încurajează membrii organizației să depună efort pentru satisfacerea cerințelor clienților, în acest fel promovând creșterea performanței. Pentru fiecare proiect în parte se pune accent pe calitatea produsului și pe oferirea unui serviciu responsabil, care să depășească așteptările clienților.

Scopul

Scopul întreprinderii este dezvoltarea și promovarea unei culturi orientate spre calitate și educarea clienților în acest sens prin oferirea unor produse și servicii de calitate înaltă, compania noastră alegându-și cu responsabilitate producătorii cu care colaborează.

Misiunea noastră

Misiunea firmei Splendid Service este de a oferi soluții, produse și servicii de calitate superioară la un preț echitabil, destinate amenajării spațiilor de retail alimentar și a celor destinate serviciilor din industria ospitalității.

Partener exclusiv

Contactează-ne

sau prin