Metode de livrare

În funcție de preferințele clienților noștri, punem la dispoziția lor mai multe metode de livrare. Vă rugăm să țineți cont de faptul că transportul și taxa de ramburs sunt incluse în factură și se plătesc. Odată ce v-ați hotărât să comandați produse prin magazinul online de echipamente și utilaje profesionale HoReCa www.gastroprofesional.ro, aveți la dispoziție modalitățile de livrare specifice nevoilor dumneavoastră:

1. Ridicare din showroom

Puteți ridica produsele de la sediul Splendid Service SRL din str. Alexandru cel Bun, nr. 13, Bacău, între orele 8:30 – 17:00, de luni până vineri, iar sâmbăta între orele 9:00 – 13:00. Reprezentanții companiilor pot ridica marfa de la sediul Splendid Service SRL numai în baza împuternicirii societății.

2. Livrare prin curier

Prin curier rapid – de luni până vineri. În cazul comenzilor sosite până la ora 13:00, produsele pleacă în aceeași zi (dacă sunt pe stoc). Produsele comandate după ora 13:00 vor fi expediate a doua zi. Comenzile online sau cele sosite pe email în weekend sau în zile de sărbătoare legală vor fi procesate în prima zi lucrătoare care urmează.După efectuarea unei comenzi veți fi contactat telefonic de un operator al firmei noastre pentru confirmarea comenzii. Comanda dumneavoastră poate fi anulată prin e-mail sau telefonic, dar numai înainte ca aceasta să fi fost expediată. Produsele vor fi însoțite de factură fiscală. În funcţie de destinaţie, livrarea prin curier a produselor se face în 1-2 zile. Firmele de curierat pe care noi le solicităm și cu care avem contract sunt: Nemo Express, Urgent Cargus, Fan Courier și TNT. Dacă preferaţi o altă firmă de curierat, va rugăm să ne comunicaţi atunci când lansaţi comandă.

3. Livrare prin flota proprie de mașini

În funcție de disponibilitatea mașinilor noastre și de cantitatea utilajelor, utilajele vor fi livrate prin flota proprie de auto-utilitare sau camioane a companiei noastre, în cel mai scurt timp de la lansarea comenzii.

4. Livrare în străinătate

Magazinul online www.gastroprofesional.ro vinde şi livrează inclusiv în străinătate, prin firme de curierat sau de transport. Însă, în acest caz, detaliile se vor pune la punct luând contact cu angajații noștri, prin numerele de telefon şi adresele de email afișate pe site.

Partener exclusiv

Contactează-ne

sau prin