Termeni si condiții

Vă mulțumim pentru faptul că vizitați site-ul Splendidservice.ro Această pagină de internet este proprietatea firmei Splendid Service SRL. Accesarea, navigarea și folosirea în orice fel a acestui site reprezintă acordul dumneavoastră expres și neechivoc cu toate condițiile și termenii prezentați în continuare.
Legislație
În conformitate cu prevederile Legii numărul 677/2001 privind protecția persoanelor și a prelucrararii datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii numărul 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Splendid Service SRL se obligă să administreze și să stocheze în condiii de siguranță și doar pentru scopurile specificate datele personale ce îi sunt furnizate de către diverși Utilizatori ai site-ului. Aceste date sunt colectate pentru desfășurarea activității de comerț on-line prin intermediul paginiii de internet www.splendidservice.ro.
Furnizarea datelor solicitate în formularul de înregistrare nu este obligatorie. Lipsă acestora ne împiedică însă să preluam comenzile dumneavoastră și să va livrăm produsele dorite.
Conform Legii numărul 677/2001 Utilizatorii au dreptul acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresă justiției.
În același timp Utilizatorii au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îi privesc și să solicitate ștergerea acestora. Această solicitare se va face într-o cerere scrisă și semnată ce se va trimite pe adresă Operatorului de date și anume Splendid Service SRL, Stradă Alexandru Cel Bun, 13, Bacău, județul Bacău.
Confidențialitate
Informațiile pe care le furnizați sunt folosite doar de către Operator și de către consilierii de vazare ce sunt angajați cu contract de muncă, se află în subordinea Administratorului și care au semnat un contract de confidențialitate. Informațiile furnizate de Utilizatori nu sunt comunicate nici unui terț, excepție făcând companiile de livrare. Informațiile furnizate nu sunt transferate nici unei entități fizice sau juridice din afară României.
Administratorul siteului își rezervă dreptul de a blocă accesul Utilizatorilor care încalcă regulamentul de utilizare, legislația în vigoare sau care postează opiniile și comentarii cu conținut injurios.
Operatorul poate folosi datele Utilizatorilor în scopul informării acestora cu privire la situația contului, pentru evaluarea produselor sau serviciilor oferite sau pentru notificarea prin news-letter-uri periodice a ofertelor curente.
Orice Utilizator care nu mai dorește să primească newsletter-ul se poate dezabona trimițând un e-mail cu subiectul “Dezabonare” la adresă office@splendidservice.ro
Prețuri
Pe pagină noastră de internet prețul produselor este afișat în Euro/ RON. Pentru că site-ul nostru și produsele prezentate se adresează persoanelor juridice, afișarea prețurilor se face fără TVA deoarece acesta este deductibil în integralitate.
Conversia prețurilor în Lei se face pe factură proforma ce se emite ulterior primirii comenzii dumneavoastră. Factură proforma va fi trimisă pe adresă de email declarată în momentul creării contului de utilizator. Cursul valutar utilizat este cursul oficial BNR din ziua comenzii. Nu se percep nici un fel de comisioane suplimentare.
În situația în care prețul unui produs este afișat incorect din cauza unei erori tipografice sau unor informații greșite primite de la furnizori, Operatorul are dreptul să refuze sau să anuleze orice comandă plasată pentru acel produs. În situația în care Utilizatorul a efectuat deja plată Operatorul se obligă să ramburseze imediat sumă aferentă comenzii anulate.
Plata produselor
Plata produselor comandate prin intermediul paginii de internet www.gastroprofesional.ro se face în Lei în conformitate cu facturile emise de Operator și trimise către Utilizator la adresă de email specificată în datele de identificare din contul acestuia.
Metodă de plată poate fi cash pentru comenzi cu valoarea mai mică de 5000 lei (TVA inclus) sau prin virament bancar cu ordin de plată sau filă CEC pentru sume mai mari de 5000 lei.
Achitarea cash a contra-valorii produselor sau înmânarea instrumentelor de plată se poate face direct la showroomul nostru din Bacău, Stradă Alexandru Cel Bun, 13 sau prin intermediul firmelor de curierat.
Livrare
Termenul de livrare se exprimă în zile lucrătoare (5 zile/săptămâna). Termenul de livrare decurge din momentul confirmării telefonice a comenzii pentru comenzile cu plată ramburs sau de la data încasării în cont a plătii.
În momentul finalizării comenzii clientul poate opta pentru 3 metode de transport:
preluare pe proprie din show-room din depozitul Splendid Service Bacău
livrarea produselor prin firme specializate de curierat de transport
livrarea la Clientului cu mijloacele de tansport proprii ale Splendid Service SRL
Produsele comandate se livrează pe teritoriul României termenul de livrare indicat la momentul plasării comenzii. cazul care Clientul la produsele comandate expediate cu ramburs datorează Vânzătorului cheltuielile de transport -întors.
Livrarea prin curier se face pana la ceamai apropiată locație unde curierului are punct de lucru raportată la localitatea specificată în adresa de livrare a clientului. Lista cu punctele de lucru ale curierului poate fi consultată pe pagină de internet a acestuia. Clientul are obligația de a prelua și transporta produsele comandate cu mijloace de transport propii, pe cheltuiala să de la punctul de lucru al curierului până la propria locație.
În afară de situațiile în care Vânzătorul și Clientul convin altfel, livrarea echipamentelor se face la parter/intrarea în clădire. Cade în sarcină Clientului manipularea produselor pe scări sau cu liftul (către etajele superioare). Vânzătorul nu poate fi făcut răspunzător pentru
Limitarea răspunderii
Splendid Service SRL nu răspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpă să, de nefuncționarea magazinului virtual precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării pagînilor magazinului virtual (ex. defecțiuni la rețeaua de internet, sau a avariilor apărute la serverele companiei ce asigură hostingul site-ul nostru).
Obligațiile vânzătorului
Vânzătorul pune la dispoziția Clientului, informații și specificații tehnice referitoare la produsele și serviciile sale pentru a atinge finalitatea menționată în comandă online.Splendid Service SRL este deținătorul drepturilor de proprietate intelectuală asupra magazinului virtual, respectiv asupra mărcilor, designului, funcționalităților site-ului, imagini și specificații tehnice.Specificațiile produselor și documentație tehnică aferentă acestora, prezentate pe site sunt furnizate de către producători, Operatorul oferind doar suportul tehnic pentru afișarea lor.Imaginile produselor afișate pe pagină de internet sunt doar cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (cum ar fi nuanțe de culoare) de aspectul real al produsului, în funcție de lotul în care au fost fabricate.Prețurile produselor sunt actualizate periodic. Prețul produsului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.
Garanție
Produsele achiziționate prin comandă telefonică sau on-line realizată pe site beneficiază de garanție în condițiile legii 449/2003. Condițiile acordării garanției diferă de la caz la caz, pentru persoane fizice, respectiv, pentru persoane juridice.
Certificatele de garanție care se eliberează odată cu factură conțin toate informațiile necesare despre modul de asigurare a garanției, perioadă de garanție și informațiile necesare pentru contactarea centrelor de service autorizate.
Dacă produsul achiziționat este în perioadă de garanție stipulată în certificatul de garanție și respectă condițiile prevăzute în certificat atunci acesta va fi reparat în mod gratuit de centrele service autorizate. În această situație va rugăm să trimiteți pe cheltuiala proprie produsul ce face obiectul garanției pe adresă centrului de service menționat în certificatul de garanție.
Retur de produse
Societatea comercială care administrează magazinul online GastroProfesional este o firmă de tipul B2B, produsele fiind în principal destinate persoanelor juridice, respectiv spațiilor comerciale. În ce privește produsele achiziționate de persoane juridice printr-un magazin online, conform OUG 34/2014, compania nu este obligată să accepte returul produselor.În cazul în care consumatorul are o problemă legată de o comandă, care nu pare a putea fi rezolvată prin email sau cu persoana cu care a luat legătura, se poate lua legătura pentru o conciliere cu Iulia Farauanu, la adresa de email iulia@gastroprofesional.ro.
Renunțarea la cumpărare.
Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunțarea contractului.
Pentru returnarea produsului trebuie să notificați în scris acest lucru, prin poștă (Str Alexandru cel Bun, nr 13, Bacau – Splendid Service) sau prin email (contact@gastroprofesional.ro). Se vor lua în considerare doar cererile scrise.
Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mai scurt timp de la primirea produselor și de la analizarea stării lor, în măsura în care clientul transmite informațiile necesare efectuării plății.
Rambursarea sumelor datorate se va face utilizând aceeași metodă de plată folosită de către client pentru tranzacția inițială.
Consumatorul este responsabil în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor. În conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul 47: pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor, consumatorul ar trebui să le mânuiască și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.
Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.
NU SE POT RETURNA:
  • Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator. Nu se pot returna produse de igienă/îngrijire personală care au fost desigilate.
  • Înregistrări audio sau video sau programe informatice sigilate, care au fost desigilate de consumator.
Definiții
Site – www.splendidservice.ro
Operator/Vânzător – Splendid Service SRL – persoană juridică cu sediul în județul Bacău / România
Utilizator/Client – persoană fizică/juridică Română care accesează siteul în scopul de a acesa informații tehnice sau prețuri ale produselor și pentru a plasă comenzi
Terț – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, altă decât persoană vizată, operatorul ori persoană împuternicita sau persoanele care, sub autoritatea directă a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate să prelucreze date
Stocare – păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese
Prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea
Date cu caracter personal – orice informații referitoare la o persoană fizică sau juridică identificată sau identificabila; o persoană identificabila este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Partener exclusiv

Contactează-ne

sau prin